Banner Flormar Romania
Machiajul buzelor

Machiajul buzelor

Machiajul buzelor poate fi un mod minunat de a-ți pune în evidență trăsăturile faciale și de a-ți completa întregul machiaj. Noi Flormar România îți oferim o gamă variată de produse de machiaj pentru buze, precum rujuri, glossuri și creioane contur, care te pot ajuta să obții aspectul dorit. 

Înainte de a aplica orice produs de machiaj pentru buze, este important să te asiguri că buzele tale sunt bine hidratate și netede. Dacă ai buze uscate sau crăpate, este recomandat să le exfoliezi cu un produs special sau chiar cu ajutorul periuței tale de dinți și să aplici un balsam pentru buze.

Un pas important, pentru a le defini forma, îl constituie conturarea cu ajutorul unui creion . Alege un creion care să se potrivească cu nuanța naturală a buzelor tale sau care să se apropie cât mai mult de culoarea rujului pe care îl vei folosi. Trasează linii subțiri de-a lungul liniei buzelor, poți folosi creionul și pentru a umple buzele în mod uniform. Acest pas va ajuta rujul să reziste mai mult timp și va preveni pătarea hainelor sau a dinților. Dacă trasezi linia ușor depășind linia natuală a buzelor și aplici în mijloc o nuanță mai deschisă poți obține un aspect de buze mai voluminoase. 

După ce ai definit forma buzelor cu creionul, poți aplica rujul. Există o varietate de rujuri disponibile, inclusiv cele cu finisaj mat, lucios sau cu aspect pudrat . Alege un ruj care se potrivește stilului tău personal și machiajului pe care l-ai creat. Aplică-l direct sau cu o pensulă specială, începând din mijlocul buzelor și întinde-l uniform spre marginile exterioare. Pentru un plus de strălucire, poți aplica un gloss transparent . 

Orice zi din an ar fi, poartă pe buze un zâmbet și un ruj în ton cu sufletul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *